Starý Jičín - Mořkov 0:0, utkání mužů

Starý Jičín - Mořkov 0:0, utkání mužů

01.04.2019   |   1660


Sestava:
Strnadel, Podešva  (18'Janovský P.), Maňák, Jurajda (76' Janovský D.), Šrom, Polášek, Bartoň, Horák (69' Folberger), Petr  (80' Janyška), Škrla, Hatlapatka

V prvním domácím utkání jsme nenavázali na výkon z Fryčovic. Naše hra byla těžkopádná, zbytečně jsme ztráceli míče, špatně jsme kombinovali. V prvním poločase jsme měli pár rohů a nějaké střely z hranice šestnáctky, jinak jsme my, ani soupeř žádnou vyloženou šanci neměli. Přes týden nacvičujeme nějaké věci na tréninku, a hráči se musí naučit to přenést do zápasu. I v zápase s Mořkovem jsme měli dobře rozjeté akce, ale hráči jakoby nevěděli jak ty akce dohrát.Chyběl dobrý výběr místa, dobrý a načasovaný náběh, rychlá práce s míčem.

Hodnocení trenéra Radka Kremla:
Druhý poločas se moc nelišil od toho prvního. My jsme opět ohrožovali hostujíci bránu z trestných a rohových kopů. Všechny nám je ale pochytal dobře chytající golman Mořkova, jednou mu v tom pomohla i tyčka jeho branky. Největší šanci zápasu měli hostující hráči, a to v podobě pokutového kopu. Milan Strnadel jim ho ale chytil. V závěru zápasu jsme chtěli zapás rozhodnout v náš prospěch ale žádnou velkou příležitost jsme si nevytvořili. Byl to naopak soupeř který mohl z brejku dát gól, ale naštěstí pro nás netrefili branku.
V tomhle zápase nám to tam prostě nespadlo, tak snad v tom příštím, kdy jedeme do Ostravice to bude lepší.
 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.