Kopřivnice - Starý Jičín 1:5, utkání mužů

Kopřivnice - Starý Jičín 1:5, utkání mužů

21.05.2018   |   1750


Sestava: 
Strnadel - Jurajda, Šrom, Bajer, Podešva (42' Janovský P.) - Polášek, Bartoň, Hanzelka, Maňák (74' Janovský D.) - Škrla (68' Holeňa), Folberger (74' Janyška) 
Góly:
37 min. Polášek
42, 49, 59 min. Škrla
76 min. Holeňa

kreml-radek.jpg

Hodnocení trenéra Radka Kremla


Nebylo to vůbec jednoduché utkání, jak by se mohlo podle výsledku zdát. Domácí hráli dobře, vytvořili si šance, ale žádnou v úvodu utkání neproměnili. Náš výkon byl nejlepší z dosud odehraných, takže hráče musíme za předvedený výkon pochválit. První gól dal David Polášek, když dostal do brány nastřelený míč od Folbergera.

Do poločasu jsme přidali ještě jednu branku. Bartoň s Jurajdou rozehráli roh, a z následného centru uklidil míč k tyči Škrla. Tomu se podařil vstup i do druhého poločasu a ve 49 min. přidal svůj druhý gól. Domácí potom snížili na 3:1 a mohli přidat další branku, tu jim ale vychytal Milan Strnadel. V 59 min. dostal potřetí míč do brány Škrla a za chvíli mohl přidat čtvrtý, ale z dobré pozice netrefil bránu.

V zápase jsme konečně  proměnili většinu šancí, které jsme si vytvořili. Pátou branku přidal střídající Holeňa, a další tutovku měl Dominik Janovský ten ale z pěti metrů trefil jenom domácího golmana. 

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.