Jeseník - Starý Jičín 1:4 (0:2), utkání mužů

Jeseník - Starý Jičín 1:4 (0:2), utkání mužů

10.05.2018   |   1951


Sestava: 
Strnadel - Jurajda, Šrom, Podešva (72 ' Holeňa), Maňák (70' Janovský D.) - Polášek, Petr, Hanzelka (75' Janyška), Bartoň - Folberger (75' Seidler), Škrla
Góly:
30 min. Škrla
33 min. Hanzelka
70 min. z penalty Bartoň
75 min. Bartoň  

kreml-radek.jpg

Hodnocení trenéra Radka Kremla


Poločas jsme sice vyhráli 2:0, ale do vedení mohli jít klidně domácí, kdyby potrestali naše chyby. Ve dvou případech na začátku a pak i v průběhu zápasu nás podržel gólman Strnadel. My jsme dali první gól v 33 minutě, když se po špatném odkopu domácího brankáře dostal k míči Roman Škrla a nádherně se trefil asi z 25 metrů. Druhý gól pak přidal Kuba Hanzelka , který dorazil do brány střelu Dana Petra.

3 a 4 gól dal Filip Bartoň, první když proměnil pokutový kop nařízený za faul na Kubu Hanzelku, druhý po naší krásné kombinaci po levé straně dával do prázdné branky. Hlavně ve druhé poločase jsme mohli přidat ještě nějaké branky, ale po celý zápas jsme kazili spoustu jednoduchých přihrávek. Domácí nám dali první branku až v 82. minutě a mohli přidat další a utkání za těch pár minut zdramatizovat, protože závěr utkání jsme odehráli hodně špatně. Skóre už se ale nezměnilo.  

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.