Spálov - Starý Jičín, 2:2, utkání mužů

Spálov - Starý Jičín, 2:2, utkání mužů

11.06.2018   |   2394


Sestava: 
Hatlapatka - Jurajda, Šrom, Bajer, Podešva - Janovský D (57' Polášek), Petr, Hanzelka (28' Maňák), Bartoň - Škrla, Holeňa (57' Folberger) 

Góly:
63 min. Polášek
83 min. Škrla 

 

kreml-radek.jpg

Hodnocení trenéra Radka Kremla


Zápas ve Spálově měl z naší strany dva různé poločasy. V prvním poločase jsme mohli prohrávat už ve 30 vteřině, ale domácí trefili pouze tyč. Na menším hřišti jaké ve Spálově mají, musíte mít rychlou a dobrou práci s míčem, a pokud to jde musíte hru umět ve správný okamžik zrychlit. Nic z toho nám ale nešlo, a navíc jsme dvakrát inkasovali.

Ve druhém poločase to už vypadalo jinak, byli jsme lepším mužstvem a bod jsme si zasloužili. První branku vstřelil David Polášek, když  vyraženou střelu poslal z 6 metrů pod břevno. Druhou přidal Roman Škrla, který dostal míč za obranu a prostřelil domácího brankáře. Za druhý poločas patří hráčům za předvedený výkon dík. Sami se přesvědčili, že i s takovým poločasovým výsledkem se dá něco udělat.  

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.