Výhra nad poslední Lubinou (2006/2007)

Výhra nad poslední Lubinou (2006/2007)

05.05.2007   |   1796


TJ Sokol Starý Jičín - Spartak Lubina 6:0 (3:0)

góly: 18.,45.,65.,Cvajna M.,38.Šrom P.,55.,Banašák M.,83.Žáček Petr
sestava: Vaněk L.,Širocký D.,Šrom P.,Hrnčíř R.,Bezděk M.,Žáček Pe.Žáček Pa.,Janovský P., Škrla R.,Bezděk V.,Cvajna M. (Banašák M)
rozhodčí: Lakomý ml.

Po sérii vyhraných zápasů a odložení zápasu v Tiché se představili dorostenci na domácím hřišti proti poslednímu celku tabulky Spartaku Lubina.Domácí byli jasným favoritem a to potvrzovali již od úvodních minut kdy soupeře zatlačili a hned ve 3.minutě mohli jít do vedení.Bohužel perfektní akci ještě lépe zlikvidoval hostující brankář.Převaha pokračovala i nadále a před hostující brankou to vypadalo jako na střelnici.To co dokázali domácí zahodit bylo až neuvěřitelné.První brakna přišla až v 18.minutě,kdy svoje gólové odpoledne načal Michal Cvajna,když se trefil nádherně z voleje po rozehraném rohovém kopu.Druhý gól přidali domácí z penalty,konkrétně tedy Pavel Šrom.Před první půli se prosadil v zápase podruhé Michal Cvajna a uzavřel tak obrovskou převaho domácích v první půli.Po změně stran byli hosté nuceni vystřídal brankáře,které se zranil v souboji a byl nahrazen hráčem z pole.Toho domácí hned využili a vstřelili Martinem Banašákem čtvrtou branku.Domácí pokračovali v převaze a po dalším rohu završil svůj hattrick Michal Cvajna a upravil na 5:0.Poslední hřebíček zasadil Spartaku Petr Žáček a uzavřel na konečných 6:0.Domácí podali výborný výkon,možná mrzí jen spousta nevyužitých šancí a zbytečná nervozita v zakončení.

Hodnocení zápasu trenérem dorostu Milanem Veselkou

"Již od prvních minut bylo jasné, že je jen otázka času, kdy se prosadíme.Soupeř nekladl žádný odpor a první branka nás uklidnila.

Předvedli jsme dobrý výkon a je třeba pochválit všechny. Škoda jen několika nepřesností při zakládání protiútoků, branek mohlo být ještě více. Michal by však měl zůstat při zemi, přesto, že vstřelil podruhé za sebou hattrick."

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.