Starý Jičín - Kopřivnice 2:2, utkání mužů

Starý Jičín - Kopřivnice 2:2, utkání mužů

24.05.2019   |   1540


Starý Jičín - Kopřivnice 2:2 (1:1)

Branky:
Škrla, Polášek

Sestava:
Hatlapatka, Šrom, Janovský P.(24' Podešva), Polášek, Petr, Folberger, Jurajda (29' Horák), Bartoň, Maňák (75' Janyška), Škrla, Hanzelka 


Hodnocení trenéra:

12 žlutých, 2 červené, 4 góly, 2:2 konečný výsledek. To byl náš nedělní zápas s Kopřivnici. Náš vstup do utkání byl vynikající. V 1. minutě první střela, ve 2. minutě jsme už vedli 1:0. Prosadil se David Polášek, který obešel 2 hráče a ve skluzu nás poslal do vedení.Kopřivnice hrála dobrý fotbal. My jsme jejich hráče špatně dostupovali a nechávali jim hodně místa a takové mužstva toho dokážou využít. Ve 13. minutě šli sami na Dana Hatlapatku, ten nájezd výborně zneškodnil. Hra ale pokračovala, a my jsme nedůsledným bráněním umožnili hostům srovnat na 1:1.Pořád říkáme hráčům, že akce končí až je míč v autu, rohu nebo ho má ruce brankář. Doplatili jsme na tohle v sezóně už několikrát. Celkově se v prvním poločase hrál dobrý a tvrdý fotbal. Obě mužstva měly spoustu možností, které ale nedotáhly do konce nebo je zneškodnili brankáři.

Druhý poločas byl hodně hektický. Hosté ho začali lépe, a to když hostující útočník obešel 3 kužely v naší obraně a poslal hosty do vedení 2:1. My jsme nepředvedli špatný výkon, ale měli jsme v zápase spoustu špatně řešených situací. Nedokázali jsme rozehrát jednoduché věci, z dobrých pozic jsme nestříleli a měli zbytečně dotyky navíc a neproměnili jsme ani pokutový kop. Vyrovnání přišlo až v 90. minutě, to už hosté hráli bez vyloučeného hráče. Na dobře kopnutý roh si naběhl Roman Škrla a hlavou vyrovnal na konečných 2:2.

Zápas sice skončil remízou, ale hrálo proti nám mužstvo, které předvedlo nejlepší výkon na jaře z týmů, které jsme hostili na Starém Jičíně.
 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.