Starý Jičín - Veřovice 2:0 (1:0), zápas mužů

Starý Jičín - Veřovice 2:0 (1:0), zápas mužů

13.11.2017   |   1622


Sestava:
Strnadel -Jurajda (83' Janovský P.), Bajer, Šrom, Podešva - Kremel (46' Holeňa), Petr (27' Kotešovec), Bartoň, Maňák (87' Janovský D.) - Folberger (80' Petřek), Hatlapatka

Góly:

11 min. Petr
71 min. Folberger

kreml-radek.jpg

Hodnocení zápasu, trenérem Radkem Kremlem


Poslední podzimní zápas a náš nejlepší výkon v podzimní části sezóny. Hráli jsme dobře po celých 90 minut. Veřovice byly po všech stránkách nepříjemný soupeř, ale my jsme si se vším dokázali poradit. Soupeře jsme nepustili do žádné velké příležitosti a sami jsme dvě proměnili. Naší první velkou šanci měl Hatlapatka jeho hlavičku ještě na brankové čáře zastavil veřovický obránce. V 11 minutě jsme se už prosadili když skvělou přihrávku Folbergera zužitkoval opět Dan Petr a vedli jsme 1-0.

Vítězství jsme si, ale pojistili až v 71 minutě když se po standartní situaci dostal k odraženému míči Folberger a střelou pod břevno nedal veřovickému brankáři šanci. Utkání mělo výbornou úroveň, výborný náboj, takže se divákům muselo líbit. Hráčům děkujeme za skvělý výkon, i za celou sezónu, a dík patří taky našim skvělým fanouškům.  

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.