Muži porazili i Suchdol a pokračují na vítězné vlně

Muži porazili i Suchdol a pokračují na vítězné vlně

22.04.2014   |   1685


TJ Sokol Starý Jičín - Suchdol 4:0 (2:0)

Branky SJ:
20´Jan Kelnar, 26´Milan Šrom, 54´Jan Kelnar, 83´Zdeněk Barvenčík

Karty:

Kotešovec, Škrla

Sestava:
Strnadel-Kreml R., Šrom, Vahalík P.(63´Bartoň), Barvenčík, Jurajda, (68´Folberger), Kelnar(83´Janovský), Kotešovec(65´žk), Škrla (72´žk), Hanzelka, Podešva(83´Vahalík M.)

trenér: Tomáš Vyhlídal

diváků: 250


Hodnocení utkání sekretářem klubu Petrem Michelem:

Dle postavení v tabulce jsme byli jasnými favority a šli do zápasu jednoznačně s tím, že chceme zvítězit. Od začátku utkání jsme udávali tempo hry a měli jsme i šance, ale ty nebyly využity. I fotbalisté Suchdolu měli na začátku utkání dvě šance, ale také selhali v koncovce. Ve 20´přišel náš rohový kop na jejímž konci Jan Kelnar a hlavička znamenala vedení 1:0. Ve 26´krásná střela Milana Šroma a 2:0 pro domácí a také poločasový výsledek. Ve druhém poločase vstřelil svou druhou branku v utkání v 54´z přímého kopu Jan Kelnar a konečnou podobu výsledku udělal v 84´Zdeněk Barvenčík 4:0. Je třeba podotknout, že utkání jsme vyhráli zcela zaslouženě a našim fanouškům jsme připravili krásné velikonoční svátky a můžeme se tak společně těšit na další utkání ve kterém v neděli 27.4 přivítáme od 16:00 celek Kozlovic.

  

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.