Muži porazili Kopřivnici a opět vyhráli I.B třídu

Muži porazili Kopřivnici a opět vyhráli I.B třídu

17.06.2014   |   1581


TJ Sokol Starý Jičín - Kopřivnice 3:0 (1:0)

Branky SJ:
15´Filip Bartoň , 68´Vojtěch Folberger,90´Zdeněk Barvenčík
Karty:
Sestava:
Janyška-Kreml,Šrom,Folberger (81´Glogar, 88´Pořický), Vahalík P.,Barvenčík,Kelnar,Bartoň(88´Strnadel),Podešva (86´Vahalík M.)
Trenér: Tomáš Vyhlídal

Hodnocení utkání sekretářem klubu Petrem Michelem:

Čekalo nás veledůležité utkání sezóny, neboť jakýkoli bod z utkání by pro nás znamenal vítězství v celém ročníku I.B.třídy. Utkání jsme začali opatrně ,nevěděli jsme co můžeme od našeho soupeře očekávat. Úvod utkání sice patřil hostům, kteří se snažili i z velkých vzdálenosti střílet. Jejich snaha však končila mimo branku nebo v rukavicích bezchybně chytajícího brankáře Vlasti Janyšky. Potom jsme udeřili my a to v 15´po krásné kombinační akci po levé straně kdy se trefil Filip Bartoň 1:0.Tak skončil i první polačas. Ve druhém poločase jsme kontrolovali hru a šli jasně za vítězstvím. V 68´přidal druhou branku dobře hrající Vojtěch Folberger a v 90´upravil na konečných 3:0 Zdeněk Barvenčík. Poté už mohli vypuknout krásné oslavy vítězství i s našimi věrnými a skvělými fanoušky. Je třeba tady zdůraznit že jsme v této sezóně na domácím hřišti ani jednou neprohráli a proto jsme si nejspíš vítězství v této soutěži zasloužili. Chtěl bych ještě tímto poděkovat Radimovi Glogarovi, který se tímto utkáním v domácím prostředí rozloučil s aktivní kariérou. Radime děkujeme ti za vše co jsi pro náš klub udělal a že toho nebylo málo. díky. Na závěr zvu všechny naše skvělé fanoušky na poslední utkání do Oder, které odehrajeme v sobotu 21.6.2014 v 17,00 hodin.

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.