Starý Jičín - Ostravice 2:0, zápas mužů

Starý Jičín - Ostravice 2:0, zápas mužů

30.10.2017   |   1586


Sestava:
Strnadel - Jurajda, Bajer, Šrom, Janovský P. (73' Pham) - Hatlapatka (85' Janovský D.), Bartoň, Petr, Maňák (85' Podešva) - Folberger (46' Kotešovec ), Janyška (85' Holeňa)

Góly:

21min Šrom
49min Petr 

kreml-radek.jpg

Hodnocení nedělního zápasu mužů, trenérem Radkem Kremlem


Počasí bylo stejné jako minulý týden, takže už jsme byli zvyklí. Terén byl těžký ale je vždzcky stejný pro obě mužstva. Nastoupil proti nám tým, který měl vybornou organizaci jak při napadání tak při rychlých protiútocích, takže nebylo lehké se prosadit. Nám se to podařilo v 21min kdy se střelou z 20m po teči obránce z ostravice prosadil Šrom.

Druhá polovina 1 poločasu ale nebyla dobrá. Chyběl nám klid na míči a kazili jsme jednoduché finalní přihrávky z kterých jsme se mohli dostat do zakončení. V jednom případě nás zachránila tyč od vyrovnávací branky. Druhý poločas jsme začali jak nejlíp jsme mohli a hned v 49min se trefil ze stadnartní situace Dan Petr. Šance pak byly na obou stranách ale buď je hráči nedokázali proměnit nebo je vychytali brankáři. Našim hráčům někdy chybí lepší a rychlejší rozhodnutí co s míčem udělat, a lepší předvídavost. To všechno ale zlepšíme na tréninku.

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.