FK Starý Jičín – FC Vlčovice-Mniší 1:0

FK Starý Jičín – FC Vlčovice-Mniší 1:0

13.09.2017   |   1626


Průběh utkání jak jej zaznamenal Novojičínský deník


Branku Starého Jičína hájil poprvé v sezoně Milan Strnadel
a předchozí strážce starojické svatyně – mladík Hatlapatka se přesunul na kraj záložní řady. Vyrovnaný duel mužstev ze spodní části tabulky nabídl šance na obou stranách, ale gólově se urodilo pouze ve 40. minutě, kdy se po závaru v šestnáctce zblízka nemýlil Hanzelka.

V dresu Vlčovice se premiérově objevil i Názalaník, jenž má stále zdravotní problémy, a jenž vydržel na trávníku až do 75. minuty. Byl to právě Názalaník, který to v závěru poločasu zkoušel po individuální akci, ale neuspěl stejně jako chvíli po něm Polášek. Po dlouhodobém zranění pak přišel po hodině hry na plac i Jaroslav Lichnovský. V 75. minutě pak putoval předčasně do sprch vlčovický Jiří Jalůvka, jenž během pouhých šesti minut obdržel dvě žluté karty a situace hostů tak byla ještě složitější. 

Domácí pak podnikali do otevřené hostující obrany několik brejků, které však několikrát zastavil pohotový brankář Špaček. Poslední šanci „vlčáků“ na srovnání stavu měl pět minut před koncem Růžička, ale nakonec mířil mimo tři tyče. V samotném závěru pak ještě Vlčovice zachránilo břevno, ale to už nic neměnilo na druhé výhře Starého Jičína v sezoně.

Zdroj: Novojičínský deník

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.