Veřovice - Starý Jičín 2:0, utkání mužů

Veřovice - Starý Jičín 2:0, utkání mužů

18.09.2018   |   1544


Veřovice - Starý Jičín 2:0 (1:0)


Sestava:

Strnadel, Šrom, Hatlapatka (79' Horák), Jurajda (71' Janovský P.), Podešva (86' Zálešák), Maňák, Petr, Hanzelka (52' Škrla), Bartoň, Folberger, Holeňa (67' Janovský D.)

kreml-radek.jpg

Hodnocení trenéra Radka Kremla


I když jsme tentokrát prohráli, herně jsme určitě nepropadli. První velkou šanci zápasu měl Vojta Folberger v 15.min., ale neproměnil ji. Hned v 19.min. měli svou první velkou šanci i domácí, tu jim zneškodnil Milan Strnadel. Ovšem hned o 5 minut později, jsme nedokázali na zadní tyči pokrýt domácího útočníka a domácí vedli 1:0. My měli příležitost srovnat Radkem Holeňou ale jeho šanci vychytal domácí brankář. Další šance jak domácích hráčů ,tak i našich útočníků pochytali brankáři, takže poločas skončil 1:0. Vstup do druhého poločasu se nám opět nepovedl, a hned v 48.minutě, jsme po hrubé chybě obrany dostali druhý gól.

Jak první tak i druhý poločas měl dobrou úroveň, hrálo se tvrdě, šance byly na obou stranách. My jsme mohli snížit v 66.minutě z pokutového kopu, ale Filip Bartoň neproměnil. Další šanci Vojty Folbergera vychytal domácí brankář. Do konce zápasu už ani domácí nepřidali žádnou branku, a tak zápas skončil 2:0. Musíme se zlepšit v komunikaci, a to hlavně v zadních řadách a poučit se z hrubých chyb, které se nám moc často opakují. Hráči se musí naučit bránit protihráče do té doby než je jejich akce zakončena nebo máme míč pod kontrolou. Další zápas hrajeme opět venku v Raškovicích, kterým se úvod sezóny taky vydařil, takže nás čeká zase těžký soupeř.

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.