Fryčovice - Starý Jičín 0:2, utkání mužů

Fryčovice - Starý Jičín 0:2, utkání mužů

25.03.2019   |   1983


Góly:
Škrla, Petr

Sestava:
Strnadel, Šrom, Maňák, Jurajda, Podešva ( 63' Folberger), Polášek, Horák, Petr, Hatlapatka (71' Janovský D.), Hanzelka (18' Janovský P.), Škrla (85' Janyška)

Hodnocení trenéra Radka Kremla:
Na úvod sezóny nás čekal těžký soupeř a přímý souboj o čelo tabulky. Od začátku utkání se bojovalo o každý balón. První velkou šanci jsme měli my už v 11 minutě. Po faulu na Davida Poláška jsme kopali pokutový kop. Dan Petr ho ale neproměnil. Za chvíli jsme se ale přece jenom dostali do vedení, když do 16 poslal střílený centr Roman Škrla, a ten zapadl domácímu golmanovi na zadní tyčku. Domácí měli hned za minutu možnost vyrovnat taky s penalty. Tu jim Milan Strnadel chytil a dorážku poslali domácí vedle branky. V prvním poločase měl ještě dvě dobré příležitosti Roman Škrla. První mu vychytal domácí brankář, u druhé volil místo střely ještě přihrávku na Dana Hatlapatku, který měl pozici těžší a bránu minul. A tak poločas skončil 1:0 pro nás.

Druhý poločas jsme začali výborně.
V 50 minutě se v pokutovém území dostal k míči Dan Petr a uklidil ho k levé tyči. 2:0.
Domácí hráči měli taky svoje šance, ty buď zastavili naši obránci, a když ne oni tak, Milan Strnadel v tomto utkání náš nejlepší hráč. My jsme ve druhém poločase mohli naše vedení taky navýšit. Svoje šance neproměnili Dan Hatlapatka, Dominik Janovský a dvě měl Vojta Folberger. Všem hráčům děkujeme za předvedený a bojovný výkon. Další zápas hrajeme na domácím hřišti proti Mořkovu.

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.