Trojanovice - Starý Jičín 0:1, čtvrtfinále okresního poháru

Trojanovice - Starý Jičín 0:1, čtvrtfinále okresního poháru

27.08.2018   |   1515


Čtvrtfinále okresního poháru Trojanovice - Starý Jičín 0:1 (22.8.2018)

Branka
v 65. minutě Hatlapatka

Hodnocení od soupeře, třeba i pro ty co nebyli
Ve středu nás čekalo čtvrtfinále okresního poháru, kde jsme přivítali Starý Jičín, který hraje 1.B třídu a po dvou kolech je lídr tabulky. Jako každý zápas poháru dostali od začátku šanci kluci, kteří se tak často nedostávají do hry v mistrovských zápasech a musím říct, že si vedli dobře od začátku zápasu jsme na soupeře vlítli a byli jsme vyrovnaným soupeřem a možná jsme měli i navrch v některých fázích prvního poločasu, ale gol se nám nepodařilo vstřelit i když šance byli na obou stranách.

Druhý poločas jsme malinko sestavu pozměnili a snažili jsme se s výsledkem něco udělat začátek byl ještě dobrý, ale soupeř brzy začal ukazovat svou sílu, ale i přesto jsme odolávali všem jeho pokusům bohužel jsme opět po hloupé chybě nás soupeř potrestal. Ale i nadále jsme se snažili aspoň vyrovnat měli jsme tři 100% brankové příležitosti a bohužel, když gol nedáte nemůžete vítězit. Je to škoda protože jsme měli na to postoupit do semifinále, ale pro nás byl program i přesto náročný a jak nám tento pohár něco dal, tak bohužel i vzal v podobě zranění teď se musíme soustředit jen na naší soutěž a ponaučit se z chyb a lépe řešit brankové situace a makat zápas od zápasu.
Trenér Koblovský

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.