Starý Jičín - Veřovice  2:4, utkání mužů

Starý Jičín - Veřovice 2:4, utkání mužů

27.08.2019   |   1552


Starý Jičín - Veřovice 2:4 (2:3)

Hodnocení trenéra


Ve třetím kole jsme doma přivítali fotbalisty z Veřovic, a myslím že po celé utkání se bylo na co dívat, hrál se dobrý fotbal. Záčátek utkání byl pro hodně špatný. Už v 10 minutě jsme prohrávali 2:0, když nám hosté ukázali jak se řeší rychlé brejky. Nás to ale nepoložilo, bylo ještě dost času s tím něco udělat. Snížit se nám podařilo ve 23minutě, Michal Podešva poslal z pravé strany míč do 16, a Lukáš Zmatek ho z 12 metrů uklidil k tyči 1:2. V 38 minutě už bylo srovnáno. To se přímo z rohu trefil Filip Bartoň, a rázem se začínalo od nuly. Obě strany pak do poločasu měly pokračovaly v dobrém fotbalu. Už se zdálo že poločas skončí nerozhodně.Na časomíře skočila 45minuta a rozhodčí písknul do píšťalky. Nebyl to poločas ale faul na půlce hřiště. Naši hráči ale spíš odcházeli do kabin, protože standartní situaci hostů vůbec nepokryli, a hostující hráč si v 16 mohl vybrat kde se postaví a odkud dá gól.

Druhý poločas jsme nazačali špatně,hned ve 47minutě se prezentoval dobrou střelou Michal Podešva, ale brankář hostů ji vyrazil, a na následnou dorážku nikdo nedosáhl. A tak to byli hosté, kteří opět po naší ztrátě, rychlé kombinaci přidali svůj čtvrtý gól a vedli opět o dvě branky. My jsme mohli snížit už 56minutě, hlavičku Honzy Jurajdy po rohové kopu vychytal hostující brankář. Hned za 4 minuty jsme dostali příležitost kopat pokutový kop za ruku hostujícího obránce. Filip Bartoň ji ale neproměnil. Do konce utkání měli další příležitosti jak naši hráči tak hosté. My jsme trefili dvakrát tyčku, hosté jednou břevno a jednou je vychytal Dan Hatlapatka. Takže skóre už se do konce zápasu neměnilo a hosté si odvezli tři body.

V dalším zápase nás čeká derby z Jeseníkem. Takže se na zápas přes týden připravíme, no a snad hráči do neděle všechno nezepomenou.

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.