Starý Jičín - Skotnice 5:1, utkání mužů

Starý Jičín - Skotnice 5:1, utkání mužů

11.09.2018   |   2060


Starý Jičín - Skotnice 5:1 (3:0)


Branky:
15' Folberger, 19' Bartoň, 32' Holeňa, 58' Podešva, 79' Janovský D.

Sestava:
Strnadel, Jurajda, Šrom, Hatlapatka (83' Janovský P.), Holeňa (53' Kotešovec), Petr, Maňák, Podešva (73' Horák) , Hanzelka (76' Zálešák), Bartoň, Folberger (63' Janovský D.)

kreml-radek.jpg

Hodnocení trenéra Radka Kremla


V úvodu utkání jsem si připadal jako v Odrách. Dvě tutovky a žádný gól. V 15.minutě to ale prolomil Vojta Folberger, dostal míč do 16, uvolnil se a klasickým bodlem poslal míč do branky. O 4 minuty později už to bylo 2:0, když faul na Honzu Jurajdu potrestal krásnou střelou z přímého kopu Filip Bartoň. V prvním poločase jsme hru kontrolovali, po stranách se nám dařilo kombinovat a vytvářet si šance. Tu svou proměnil ve 32.minutě Radek Holeňa, když se rychlou kličkou zbavil obránce, a střelou na zadní tyč uzavřel skóre prvního poločasu na 3:0.

Začátek toho druhého jsme začali tak, jak se nám občas každý zápas stává. Prodloužili jsme si přestávku asi o 10 minut. Hosté toho využili, přehrávali nás a 56.minutě snížili na 1:3. Nám se ale podařilo rychle odpovědět, a v 58.minutě napřáhl Michal Podešva a střelou z 20 metrů zvýšil na 4:1.Střelecká se nás zatím drží, za což jsme rádi. To potvrdil i střídající Dominik Janovský, když po zahraném autu obešel hostujícího obránce a nedal brankáři šanci 5:1. Hráči odehráli slušný zápas, za to jim děkujeme. Teď nás čekají silné Veřovice.
 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.