Starý Jičín - Petřvald 3:1, utkání mužů

Starý Jičín - Petřvald 3:1, utkání mužů

30.10.2018   |   1824


Starý Jičín - Petřvald 3:1 (0:0)

Branky:
63' a 90' Petr, 76' Polášek

Sestava:
Strnadel, Jurajda, Šrom, Maňák, Podešva, Horák (61' Polášek), Petr, Hatlapatka, Bartoň, Folberger (85' Holeňa), Škrla

kreml-radek.jpg

Hodnocení trenéra Radka Kremla


Poslední domácí zápas s jedním z nejlepších soupeřů v tabulce, který u nás hrál nám vyšel. Celý zápas se hrál fotbal na výborné úrovni. Hosté byli v prvním poločase lepší. My jsme špatně dostupovali hráče, hosté měli spoustu místa na kombinace, a tak se lehce dostávali přes naši obranu. Ale ani Petřvald ani my jsme si nevytvořili žádnou velkou šanci.

O přestávce v kabině jsme si řekli co je třeba ve druhém poločase změnit a co by na hosty mohlo platit. A světe div se, odehráli jsme nejlepší podzimní druhý poločas. Hosté sice šli v 59.minutě do vedení po standartní situaci. Nám se podařilo rychle srovnat. V 63.minutě skvěle rozehrál trestný kop Milan Šrom, a Dan Petr ukázal jak se dá skloubit koordinace, obratnost a orientace v pokutovém území. 1:1. A zápas začínal od nuly. Jak naši hráči, tak i hosté chtěli získat tři body. Ti sice dali branku, ale pro ofsajd nebyla uznána. My jsme v 76.minutě zahrávali další standartní situaci. Už se střelou Milana Šroma měl hostující brankář dost práce a míč jenom vyrazil. První dorážku ještě Roman Škrla neproměnil , ale druhou už David Polášek poslal do brány 2:1. Hosté dál pokračovali v dobrém výkonu a chtěli skóre srovnat. Naši hráči všechny závary zvládli a v 90.minutě přidali třetí branku. Do otevřené obrany vyvezl míč Radek Holeňa, na levé straně našel Dana Hatlapatku, ten poslal výborný míč do šestnáctky a Dan Petr přidal svůj druhý gól v utkání. Hráčům patří dík za skvělý výkon. Určitě zahřáli naše fanoušky, kterým děkujeme za podporu v domácích i venkovních zápasech. Poslední utkání odehrajeme v sobotu ve Vlčovicích. 

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.