Slavoj Jeseník nad Odrou - FK Starý Jičín  1:2, utkání mužů

Slavoj Jeseník nad Odrou - FK Starý Jičín 1:2, utkání mužů

17.09.2020   |   1606


Slavoj Jeseník nad Odrou - FK Starý Jičín  1:2 (1:1)


Rozhodčí:
Šištík - Kolarský, Mitura, 250 diváků

Sestava:
 
Strnadel - Horák(69 - Pajor), Šrom, Maňák, Janovský(68 - Holeňa)- Hatlapatka, Zmatek, Hrubý, Podešva(89 - Janyška)-Bartoň, Hanzelka
ŽK: 5:3 (Hanzelka, Zmatek, Maňák - všichni za fauly)

Branky: 

 6min 0:1 Bartoň (do odkryté branky, po přihrávce Hrubého z pravé strany)
41min 1:1 Grulich (po kombinaci přes střed se dostal sám před brankáře)
82min 1:2 Hrubý (po rychlé akci a přihrávce Hanzelky)

Hodnocení zápasu

od trenéra Jana Kovala


Do utkání vstoupili domácí aktivně a už ve 2. min. měl velkou šanci Polonyi, ale Strnadel byl na místě. Domácí pak po rohovém kopu, vytvořili závar před naší brankou, ale bez přesného zakončení.
Naopak z prvního vážného brejku udeřilo na druhé straně, když po pravé straně unikl Hrubý, a jeho přízemní přihrávka prošla pokutovým územím až k nabíhajícímu Bartoňovi, ten využil zaváhání domácího brankáře a trefil odkrytou branku 0:1! Domácí pak měli mírnou územní převahu a vytvořili si několik nebezpečných situací, ale naše obrana včele s pozorným Strnadelem, vše včas odvrátila. Z naší strany stojí za zmínku jen trestný kop Bartoně, se kterým si Machač poradil a pak nebezpečná technická střela Hanzelky na zadní tyč, která však skončila těsně vedle. V závěru poločasu se domácí dočkali vyrovnání, když po kombinaci přes střed hřiště vyrovnal Grulich na 1:1.

Ve 2. poločase se naše hra zlepšila a čím dál více jsme ohrožovali domácí branku. Ale velké šance Hatlapatky a Hrubého gólem neskončily, a za domácí se tlačil do šance Polónyi, ale náš brankář opět včas vyběhl. V závěru zápasu už jsme byli lepším týmem a po jedné rychlé akci se dostal k zakončení Hrubý a prostřelil domácího brankáře 1:2! V samotném závěru měl ještě velkou šanci Hanzelka, ale jeho zakončení bylo nepřesné...
Trenér: První poločas byli domácí nebezpeční, ale za velmi dobrý druhý poločas, si výhru určitě zasloužíme. Naše vítězství bylo dílem celého kolektivu, ale vyzdvihl bych výborný výkon Strnadela a Hrubého.

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.