Skotnice - Starý Jičín 1:4, utkání mužů

Skotnice - Starý Jičín 1:4, utkání mužů

23.04.2019   |   1740


Skotnice - Starý Jičín 1:4 (1:3)

Branky:
Škrla 2, Šrom, Janyška

Sestava:
Hatlapatka, Šrom, Polášek (78' Horák), Folberger, Jurajda, Petr, Bartoň, Maňák, Škrla, Hanzelka (71' Janyška), Janovský D.


Hodnocení trenéra Radka Kremla:

Jeli jsme do Skotnice zlepšit svůj herní projev, vrátit se tomu co hráči umí a znají. V posledních třech kolech nám to herně nešlo. Ve Skotnici to v prvním poločase herně klapalo.Dostávali jsme se často před domácí branku,a tři příležitosti jsme dokázali proměnit. V 8. minutě měl dobrou palebnou pozici Vojta Folberger, ale z téhle šance ještě gól nepadl. O dvě minuty později David Polášek přenesl hru na Romana Škrlu, ten vyhrál souboj o míč a prostřelil brankáře 1:0. Z vedení jsme se neradovali dlouho, ve 14. minutě zahrávali domácí dlouhý aut, my jsme nepokryli hráče na zadní tyči a bylo vyrovnáno. Naši další šanci měl Ondra Maňák, bohužel trefil pouze břevno. V 28. minutě jsme už ale zase vedli. Na výborně kopnutý roh si naběhl Roman Škrla a hlavou dal svůj druhý gól v utkání. Pak přišla 33. minuta, standartka z 16, a Milan Šrom propálil všechno co mu stálo v cestě.S vedením o dva góly jsme šli do kabin na poločasovou přestávku.

Druhý poločas začal z naší strany velmi špatně. Domácí nás zatlačili a my jsme se 15 minut jenom bránili.Naštěstí svoje dvě dobré šance na snížení neproměnili.Od 65. minuty se hra vyrovnala, a my jsme taky začali dostávat do šanci. Domácím jsme už nepovolili snížit, a nám se podařilo přidat ještě jednu branku. V 84. minutě výborně vyvezl míč z obrany Honza Jurajda, před 16 vybídl Petra Janyšku a ten už neměl problém vstřelit náš čtvrtý gól. Výkon byl určitě lepší než minulý týden, hráči nám ukázali, že některé věci nezapomněli. Teď hrajeme dvě utkání doma, tak doufám že předvedeme i našim divákům doma že fotbal hrát umíme. 

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.