Starý Jičín - Ostravice  3:2, utkání mužů

Starý Jičín - Ostravice 3:2, utkání mužů

15.08.2019   |   1587


Starý Jičín - Ostravice 3:2

Hodnocení trenéra


První utkání nového ročníku se nám povedlo akorát bodově. Byla vidět naše nesehranost, a pro nás trenéry byla na hrišti vidět i účast na tréninkových jednotkách. Jednoduše se prostě budeme sehrávat v průběhu sezóny. Utkání pro nás přitom nezačalo špatně. Už ve 4 minutě získal míč Roman Škrla na pětičce našel Dana Hatlapatku a ten dal náš první gól v sezóně 1:0. Pak nás dvakrát po sobě podržel Milan Strnadel když vychytal šance soupeře. My jsme na to odpověděli výborně. Filip Bartoň balónem za obranu vysunul Romana Škrlu a ten dal náš druhý gól. Za pět minut se hostům podařilo snížit na 1:2. Za první poločas mohlo padnout klidně i šest branek, nás podržel Milan Strnadel, a na naší straně to zazdili sami hráči. Přesto jsme šli do kabin s dvojbrankovým náskokem. Po rohu se míč dostal k Danu Petrovi, ten udělal kličku brankářovi a bylo to 3:1.

Na úvod sezóny se nehrál až tak špatný fotbal. Ostravice má dobrý a fotbalový tým. Druhý poločas byli i o chlup lepší.
Šancí jsme si přesto vytvořili více. Ale to co jsme předváděli při zakončení se ani nedá popsat. Takže jediní kdo se při zakončení našich akcí bavil, byli snad diváci. Náš herní projev byl špatný, musíme na všem hooodně zapracovat. Hostům se v závěru utkání povedlo snížit, a my se pak ještě strachovali o výsledek. Dopadlo to pro nás ale dobře a získali jsme tři body. Nakonec bych chtěl už jenom říct " I TAKOVÉ ZÁPASY JSOU"...

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.