Derby vyznělo lépe pro domácí, zvítězili nad Jeseníkem 3:1

Derby vyznělo lépe pro domácí, zvítězili nad Jeseníkem 3:1

12.10.2014   |   1408


TJ Sokol Starý Jičín - Jeseník 3:1 (1:1)
Branky SJ: 4´Jakub Hanzelka, 62´vlastní, 73´Kotěšovec Michael
Karty: Kotešovec,Škrla

Sestava :
Strnadel-Petřek(89 Vahalík M.), Šrom, Vahalík P., Bartoň(82´Pořický V.), Barvenčík, Jurajda, Herman, Kotešovec, Hanzelka, Podešva(84´Kreml R.)

Trenér: Tomáš Vyhlídal

Diváků: 250

Hodnocení utkání sekretářem klubu Petrem Michelem:

Již ve 4´ bylo rozhodnuto o výsledku prvního poločasu a to když ve 3´po chybě domácího záložníka se ke střele dostali hosté, kterou ještě dokázali před našim brankářem tečovat 0:1. 4´ rychlá naše akce na jejímž konci chladnokrevně zakončuje Jakub Hanzelka 1:1. Hra byla celé utkání vyrovnaná se šancemi na obou stranách. Ve druhém poločase v 62´jsme se dostali ke střele kterou si hostující hráč nešťastně srazil za vlastního brankáře 2:1. V 73´nejkrásnější akce utkání kdy se z přímého kopu ze 30 m trefil Michael Kotešovec, který vymetl šibenici hostující branky a pečetil tak skóre utkání na konečných 3:1. Hráči opět podali dobrý kolektivní výkon podpořen výkonem brankáře a obranné řady ve které hrál prim Pavel Petřek. Pochvalu, ale zaslouží samozřejmě všichni hráči. Hráno za nádherného počasí a vynikající divácké kulise.

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.