Starý Jičín - Fryčovice 2:0 (0:0), utkání mužů

Starý Jičín - Fryčovice 2:0 (0:0), utkání mužů

24.04.2018   |   2288


Sestava: 
Strnadel - Jurajda, Bajer, Šrom, Podešva (66' Janovský) - Hatlapatka, Petr (62' Polášek), Hanzelka (82' Seidler), Bartoň - Škrla, Folberger (82' Holeňa) 
Góly:
69 min. Hanzelka
85 min. Hatlapatka
  
 

kreml-radek.jpg

Hodnocení trenéra Radka Kremla


V zápase s Fryčovicemi bylo už vidět plno věcí z tréninku, což nás potěšilo, takže se posouváme správným směrem. Hodně z nich ale nebylo dotažených do konce. Dobře vykombinujeme nějakou situaci, a pak pokazíme finální přihrávku nebo z dobré pozice netrefíme bránu.

Zatím nám chybí střelec, který ze tří šancí promění dvě. Na jednu branku potřebujeme spoustu šancí. 1 gól dal Hanzelka, který se dostal k propadlému balónu a prostřelil vše co mu stálo v cestě. 2 gól padl po akci Jurajdy, výborně zatáhl míč, přihrál Seidlerovi, který trefil tyč a Hatlapatka pak dorazil míč do prázdné branky.

Další šance jsme už nevyužili. Hosté hrozili z brejků a ze standartních situací, ale buď netrefili bránu nebo zasáhl gólman Strnadel. 

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.