Starý Jičín - Odry 2:0, utkání mužů

Starý Jičín - Odry 2:0, utkání mužů

14.04.2019   |   2010


Starý Jičín - Odry 2:0 (1:0)

Góly:
Hatlapatka, Petr

Sestava:
Strnadel, Šrom, Janovský P., Polášek, Folberger, Hatlapatka (70' Horák), Jurajda, Petr, Bartoň, Maňák (79' Janovský D.), Škrla (75' Janyška)

Hodnocení trenéra Radka Kremla:

Kdo v neděli nestihl začátek zápasu, a dorazil až v 15 minutě, přišel o nejlepší část zápasu. Soupeře se nám podařilo zatlačit a měli jsme hodně možností skórovat. Hlavní slovo si vzal Roman Škrla. 4 minuta dostal výborný míč od Petra Janovského, ale místo střely z pěti metrů zvolil dotyk navíc. 6 minuta a jeho dobrou střelu vytáhl gólman Oder na roh. 8 minuta a Roman Škrla trefuje břevno. 12minuta dobrou střelu Milana Šroma opět vyráží hostující brankář. Po našich šancích přišla velká šance hostů, ale jejich samostatný nájezd zlikvidoval Milan Strandel. Ten nás do konce poločasu podržel ještě dvěma skvělými zákroky. My jsme se gólu v prvním poločase dočkali v 17 minutě, když Roma Škrla tentokrát v roli nahrávače, vysunul Dana Hatlapatku, ten se kličkou zbavil obránce a svoji příležitost proměnil.Tak skončil i první poločas.

Druhý poločas byl pravý opak toho, který jsme odehráli v Ostravici.Sice se nám podařilo navýšit naše vedení na 2:0, když se v 70 minutě trefil Dan Petr, ale jinak to byl náš nejhorší druhý poločas, který jsem odehráli. Nesplnili jsme nic z toho co jsme si o přestávce řekli. Takže Odry jsou za náma a my musíme makat dál. Musíme v hráčích probudit to, co v sobě určitě mají, protože to několikrát na hřišti už předvedli. Ale musí chtít především oni, nikdo jiný to za ně neudělá.

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.