Starý Jičín - Kopřivnice  3:0, utkání mužů

Starý Jičín - Kopřivnice 3:0, utkání mužů

24.09.2019   |   1454


Starý Jičín - Kopřivnice 3:0 (2:0)

Hodnocení zápasu


V neděli jsme přivítali na domácím hřišti soupeře z Kopřivnice. Prvních 15 minut se soupeři oťukávali a žádnou velkou šanci jsme neviděli. Za zmínku stojí jenom naše standartka z 16 minuty, na kterou ale Roman Škrla ani Dan Hatlapatka nedosáhli. Pak přišla 20 minuta. Lukáš Zmatek rozehrál roh a na zadní tyči doklepl míč do brány Dan Petr.Soupeře jsme v prvním poločase do žádné větší akce nepustili. My sami jsme si ty svoje šance pokazili špatnou finální přihrávkou. Tu největší měl v 34 minutě Ondra Maňák. Běžel sám na hostujícího golmana, a místo střely volil příhrávku na lépe stojícího spoluhráče, který tam ale nebyl, takže jsme vlastně ani nevysřelili na bránu. V 38minutě fauloval hostující brankář Vojtu Folbergera a kopali jsme penatlu. K té se postavil Milan Šrom, a po sérii neproměněných pokutových kopů z minulých kol ji bezpečně proměnil a vedli jsme 2:0. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

Ten druhý začali lépe hosté. Jejich největší šanci jim ale připravil Milan Strnadel. Při vyběhnutí netrefil míč, a v bráně ho pak musel zastoupit Milan Šrom. Ten byl i u akce z které jsme dali třetí branku. Poslal křižný balón na Ondru Maňáka ten si učebnicově spracoval míč na prsa a krásnou střelou zvýšil naše vedení. Pak naše aktivita upadla, a od 65 minuty už to byli spíš hosté, kteří hrozili z brejků. Ale v tomhle zápase jim to nestřílelo, jedinou vážnou střelu vychytal Milan Strnadel. Všechny naše akce končili špátnou náhrávkou, špatným přebráním míče atd.
Teď zajíždíme v sobotu na hřiště Vlčovic, tak snad se nám podaří navázat na výkon z první půle a přivezeme nějaké body.

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.