Starý Jičín - Jeseník 2:2, utkání mužů

Starý Jičín - Jeseník 2:2, utkání mužů

04.06.2019   |   1553


Starý Jičín - Jeseník 2:2 (2:1)

Branky: 
Šrom, Maňák

Sestava:
Hatlapatka, Šrom, Polášek, Petr, Folberger (67' Janyška), Jurajda (46' Horák), Bartoň, Maňák, Škrla, Hanzelka, Podešva

Hodnocení trenéra:
V dalším kole jsme na domácím hřišti přivítali hráče z Jeseníku. Hned ve 2. minutě jsme se mohli radovat z gólu, ale David Polášek po centru Romana Škrly netrefil bránu. O pár minut později zahrozili i hosté, ale Lukáš Polónyi svoji první šanci v tomto zápase ještě neproměnil. Pak přišla 10. minuta, odražený míč poslal Milan Šrom z 30 metrů rovnou do brány a vedli jsme 1:0. Neradovali jsme se ale dlouho, hned ve 14. minutě hosté vyrovnali střelou ze standartní situace. My jsme dál dobývali hostující bránu, ale neujaly se střely Davida Poláška ani Filipa Bartoně. Až ve 31. minutě poslal míč před bránu Ondra Maňák a hosté si dali vlastní gól. U hostů hrozil hlavně Lukáš Polónyi, ale v prvním poločase se mu už skórovat nepovedlo. 

Druhý poločas byl z naší strany slabší. Hostující brankář si poradil se střelami Milana Šroma i Vojty Folbergera. Pak přišla 64. minuta, neuhlídali jsme Lukáše Polónyho a bylo znovu srovnáno. My jsme chtěli utkání vyhrát, ale v 70. minutě neproměnil svoji šanci Petr Janyška a v 74. minutě zastavil míč na brankové čáře hostující gólman.
A protože ani hostující Lukáš Polónyi už neproměnil žádnou svoji šanci, skončilo utkání zaslouženou remízou.

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.