FK Starý Jičín - Sokol Fryčovice 2:3, utkání mužů

FK Starý Jičín - Sokol Fryčovice 2:3, utkání mužů

11.09.2020   |   1567


FK STARÝ  JIČÍN - SOKOL FRYČOVICE  2:3 (1:3)


Rozhodčí:
Petroš - Matula, Poledník, 120 diváků

Sestava:
 
Strnadel-Horák, Šrom, Maňák, Zmatek-Hatlapatka, Hrubý, Bartoň, Podešva(35-Uhlár)-Škrla, Hanzelka(70-Holeňa)
ČK 1:0 Uhlár (strčení do protihráče) ŽK - 3:4 (Bartoň faul, Hrubý, Škrla - řeči)

Branky: 

3min   1:0 Hatlapatka (dorazil míč hlavou, po trestném kopu Zmatka)
13min 1:1 Dryák (po hrubé chybě Maňáka, při rozehrávce)
23min 1:2 Giňovský (sám na brankáře, po hrubé chybě Maňáka)
41min 1:3 Giňovský (po chybě na polovině hřiště, šel sám a tvrdou střelou k tyči překvapil Strnadla)
49min 2:3 Uhlár (zblízka pravou nohou překonal brankáře, po uvolnění od Hanzelky)


Hodnocení zápasu

od trenéra Jana Kovala


Do utkání jsme vstoupili náporem a už ve 3min. zahrával trestný kop Zmatek, na který si naběhl Hatlapatka a se štěstím překonal brankáře hostů 1:0! O chvíli později však už mohlo být vyrovnáno, ale závar před naší brankou, ještě obrana včas vyřešila. Měli jsme pak územní převahu, ale se střelami Hrubého i Bartoně si brankář poradil a naopak v obranné fázi vykouzlil dvě hrubky Maňák a během 10 minut se skóre zápasu nečekaně obrátilo 1:2! Přestože jsme se snažili být aktivní a nebezpečně střílel zdálky Šrom, vyrovnat se nám do poločasu nepodařilo, ale naopak hosté využili další naši nepozornost v obraně a přidali nám z brejku 3.gól, na 1:3!!

Do 2.poločasu jsme nastoupili s velkým odhodláním ještě něco s výsledkem udělat, a když brzy po zahájení snížil Uhlár na 2:3, byla tu velká šance na vyrovnání, ale Hanzelkovi chytil hostující brankář 100% šanci, i když možná ani sám nevěděl, jak rukou jeho střelu vyrazil... Pokračovali jsme pak do konce zápasu v tlaku, ale chyběla nám trochu myšlenka, finální přihrávka a v neposlední řadě, taky odvaha a přesnost v zakončení, takže nadšeně bojující hosté si s našimi útoky poradili, a odvezli si tak z našeho hřiště nečekaně 3 body!! V tomto nešťastném zápase se nám zranili 2 hráči (Podešva a Škrla) a v nervózním závěru zápasu jsme navíc přišli i o vyloučeného Uhlára, který neudržel nervy a zbytečně strčil,do zdržujícího protihráče...

Trenér k utkání: Z výsledku jsem zklamaný, protože jsem přesvědčený, že jsme byli lepším týmem a zápas jsme měli vyhrát. Utkání jsme dobře začali a naše hra nebyla špatná, ale hrubé chyby Ondry Maňáka, který měl den blbec, pomohli soupeři se zvednout, a ti tak vytěžili z minima-maximum!


Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.