Vlčovice - Starý Jičín 2:4, utkání mužů

Vlčovice - Starý Jičín 2:4, utkání mužů

06.11.2018   |   2012


Vlčovice - Starý Jičín 2:4 (1:2)

Branky:
35' Folberger, 42' a 50' Hatlapatka, 91' Holeňa

Sestava:
Strnadel, Jurajda (46' Janovský P.), Šrom, Maňák, Podešva, Horák (56' Polášek), Petr, Bartoň, Hatlapatka (82' Janovský D.), Škrla (90' Holeňa), Folberger (68' Janyška)

kreml-radek.jpg

Hodnocení trenéra Radka Kremla


Zápas ve Vlčovicích nám vyšel bodově, ale herně nám to moc nešlo. V prvním poločase jsme začali hrát až po prvním vstřelené brance. Do té doby jsme si nepřihráli pořádný balón. Do vedení šli domácí, když jsme nedokázali pokrýt autové vhazování, pak následně hráče na pětičce, který nám vstřelil gól. Nám se podařilo vyrovnat v 35.minutě. Střelu Milana Šroma tečoval do branky Vojta Folberger. Za sedm minut už jsme vedli 2:1.

Z šestnáctky se střelou k tyči trefil Dan Hatlapatka. Ten se prosadil i v úvodu druhého poločasu, když mu přiťuknul míč Roman Škrla, a on pelášil sám na golmana a nedal mu šanci 3:1. Domácím se podařilo za chvilku snížit, a to v 59.minutě z trestného kopu. My jsme potom vypadli z tempa, naše hra nebyla dobrá. Domácí cítili že můžou vyrovnat. Naši hráči museli řešit pár závarů, nějaké nakopávané míče do šestnáctky, ale všechno zvládli. V 91.minutě jsme přečíslili domácí obranu a střídající Radek Holeňa pojistil naši výhru

 

Zpět na seznam aktualit
MEMORIÁL MILANA ŠROMA
MEMORIÁL MILANA ŠROMA

Partneři/Sponzoři

Děkujeme všem partnerům a sponzorům za podporu.

Činnost mládeže v FK Starý Jičín z.s. je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky pomocí dotací poskytnutých od MŠMT.